Vagtordningen skifter vagtselskab

Tilmelding til vagtordningen: Se nederst i nyhedsbrevet

Nyt om den kollektive vagtordning 

Solrød Strands Grundejerforening har siden 2011 været primusmotor i den kollektive vagtordning.

Fra 2011 og frem til 1. august 2019 gik det rigtig fint – GPS Security patruljerede som de skulle og gav os en rigtig god service (herunder meget hurtig tilstedeværelse, når der blev ringet efter dem).

GPS Security overdrog deres kundebase til Vagtservice Danmark 1. august 2019. Siden har vi oplevet en stærkt forringet service. Bestyrelsen i SSG har mistet tilliden til Vagtservice Danmark og har derfor opsagt ordningen til ophør 31.12.2020. Karlstrup Strands Grundejerforening (KSGF) og Solrød Kommune har ligeledes opsagt dem.

SSG har forhandlet en meget bedre og langt mere troværdig aftale med vagtselskabet Securitas. Den er lidt dyrere. Prisen stiger fra 350 kr/år til 480 kr/år. Denne prissting på knap 11 kr/md skal ses på baggrund af, at der slet ikke har været prisstigninger siden 2011.

Securitas sætter en stregkode for enden af alle de veje, hvor der er mindst 5 betalende medlemmer. Vægterbilen kører én gang i døgnet på alle disse veje. De kører vekslende dag, aften eller nat. De scanner stregkoden hver gang. Hver morgen modtager SSG en døgnrapport pr. mail. Vi kan således kontrollere deres rundering og vi kan til enhver tid oplyse enhver af de over 700 medlemmer af ordningen om, hvornår bilen har været på netop deres vej.

Hvis der er færre end 5 medlemmer på en vej sættes der ikke stregkode, og der køres på vejen en gang om ugen. Vægterbilen er jo i området, idet den kører døgntilsynene på vejene med 5 medlemmer. Den kører bare ikke ned ad vejen. Hvis/når vejen kommer op på 5 medlemmer får vejen stregkode og døgntilsyn.

Vagtservice Danmark er mildt sagt utilfredse med at ordningen er opsagt. De har derfor afleveret en kuvert i en del postkasser. De lover mere til en lavere pris: ”Vi kører i dit boligkvarter minimum 2 gange i døgnet” for 365 kr. om året. Bemærk, at de IKKE skriver ”Vi kører på din vej”.

Problemet er, at det er udokumenteret. Vi lavede en alarm til et bestyrelsesmøde i SSG: Vægteren ankom efter 44 minutter.

Der er selvfølgelig frit valg, men denne mail forsøger at belyse forskellene på de to tilbud.

Se den mail vi sendte til medlemmerne i vagtordningen i slutningen af november, som mere udførligt omtaler overgangen fra Vagtservice Danmark til Securitas under Vagtordningen eller direkte ved at klikke her.

Tilmelding til vagtordningen fra 1/1-2021 gøres ved at maile til Bjørn-Erik Jørgensen. Skriv navn, adresse, mail og et eller flere telefonnumre.

Alle nuværende medlemmer af vagtordningen fortsætter automatisk med mindre vi får anden besked.

Venlig hilsen
Preben Larsen
preben.e.larsen@gmail.com
tlf: 2326 2748

Bjørn-Erik Jørgensen
Klitvej@youmail.dk
Tlf: 3030 8853